Linda Johansen Skincare

Multi Peptide Skin Booster

Koko

52,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Siloittava
Siloittava
Peptider
Peptider

Kuvaus

Tuote: 96612

"Uskoakseni kaikki tehosteeni antavat iholle nuorekkuutta ja pidän todella siitä, kuinka nämä peptidit korjaavat sidekudosta tehden ihosta silmin nähden elastisemman ja entistä kiinteämmän ja kimmoisamman tuntuisen." Linda x
KOOSTUMUS
Tiesimme, että halusimme nuorekkaammalta vaikuttavan ihon, joten keskityimme ainesosiin, jotka muistuttavat soluja korjaamaan itse itsensä. Peptidit, aminohapot, antioksidantit ja ravitsevat ainesosat vahvistavat, korjaavat, suojaavat, nuorentavat ja kiinteyttävät silmin nähden kaikkia ihotyyppejä.
KÄYTTÖTAPA
Levitä yksinkertaisesti 2–4 tippaa puhdistetulle iholle ennen seerumin levittämistä tai sekoita 1–2 tippaa seerumiisi tai kosteusvoiteeseesi ja levitä aamuin illoin.
ÄLÄ TINGI TÄSTÄ
Olemme kehittäneet neljä hoitoa neljän ihotyypin tarpeisiin. Käytä hoitoa sellaisenaan ennen seerumia tai lisää se tavanomaiseen seerumiisi tai kosteusvoiteeseesi tehostaaksesi sen vaikutusta. Kaikki neljä koostumusta toimivat yksin tai yhdessä, joten voit sekoittaa niitä ihollesi sopivaksi. Ja muista aina käyttää aurinkovoidetta hoidon jälkeen.
AVAINETUJA
• Vahvistaa ihoa ja lisää sen elastisuutta
• Korjaa ja uudistaa kypsää ihoa
• Voidaan sekoittaa muihin tuotteisiin tai käyttää yksinään
• Sopii kaikille ihotyypeille

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.