Ole Henriksen

Transform

Dewtopia 20% Acid Night Treatment
45,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Kuoriva
Kuoriva
Rauhoittava
Rauhoittava
AHA-syra
AHA-syra
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Juonteita
Juonteita
Pigmenttimuutoksia
Pigmenttimuutoksia
Epätasainen ihon rakenne
Epätasainen ihon rakenne

Kuvaus

Tuote: 96948

Herää ihanilta kauneusunilta, kun ihosi on täydellisen kosteutettu ja tasainen. Ole Henriksenin Dewtopia™ 20% Acid Night Treatment -hoito on tehokas tasoittava seerumi. Se sisältää happoja, jotka työskentelevät nukkuessasi.
Dewtopia on yksi Olen vaikuttavimmista tuotteista, ja se sisältää 20% happoja; 10% AHA-happoja ja 10% PHA-happoja. Lopputuloksena selvästi pehmeämpi, kirkkaampi ja uusiutunut iho.
Dewtopiaan ihastuminen on yhtä helppoa kuin nukahtaminen. Sen pehmeä koostumus tuntuu iholla kuin unelmalta, ja levitettäessä seerumin tehokas koostumus saa aikaan piristävän tunteen. Makea sitrustuoksu on saanut inspiraationsa Ole Henriksenin spa-taustasta. Yöseerumi sisältää kuorinnan täydelliseksi vastapainoksi koivunmahlaa, puuvillavettä ja aloeta, joilla on rauhoittavia ja hoitavia ominaisuuksia. Koostumus on täysin vegaaninen ja sopii kaikille ihotyypeille.
Sanomme hyvää yötä pigmenttimuutoksille, epätasaiselle ihon rakenteelle ja pienille juonteille ja rypyille – ja heräämme upeaan Ole Glow -aamuun!

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.