Shiseido

Bio-Performance Bop skin serum filler

30 x 30
214,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kuiva iho
Kuiva iho
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Kuvaus

Tuote: 107499

MolecuShift, joka perustuuå Yli 30 vuoden kokemus hyaluronihaposta, maailman ensimmäisestä teknologiasta, joka mahdollistaa ihon täyttämisen volyymia antavalla hyaluronihapolla, joka ei aiemmin päässyt tunkeutumaan.  På 1 päivä iho näyttää 5 vuotta nuoremmalta & täyteläisempi.* 2-vaiheinen MolecuShift-tekniikka on saanut inspiraationsa esteettisistä toimenpiteistä, ja sen mukana tulee kaksi erottamattomat yö- ja päiväseerumit.

 

Vaihe 1 täyteseerumi yö: Tiivistetty hyaluronihappo, jolla on korkea molekyylipaino, tunkeutuu intensiivisesti ihoon nukkuessasi 

Vaihe 2 täyden laajenevan seerumin päivä: Tiivistetty hyaluronihappo, jolla on korkea molekyylipaino, laajenee takaisin alkuperäiseen kokoonsa ja nostaa ihoa sisältäpäin välittömästi lisäämään volyymia.  

 

Todistettu tehokkuus: Täydellinen rutiini: Levitä täyteseerumia; iltana ennen kermaa. På aamulla käytä täyslaajenevaa seerumia saadaksesi välittömän volyymin ennen voidetta. Täydellisen kosteutuksen ja ikääntymisen estämisen saavuttamiseksi käytä yhdessä ASR-voiteen kanssa.  Kaikille ihotyypeille. Dermatologisesti testattu. Täyttöastiat ovat saatavilla.  

 

*Kuluttajatestiå 110 naista.** epidermiksen öuseimmissa kerroksissa.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.