Tonymoly

Panda's Dream So Cool Eye Stick

Koko

12,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kosteuttava
Kosteuttava
Normaali iho
Normaali iho
Glycerin
Glycerin
Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide
Tummat silmänaluset
Tummat silmänaluset
Turvotus
Turvotus

Kuvaus

Tuote: 75755

TonyMoly Panda's Dream So Cool Eye Stick

TonyMoly Panda's Dream So Cool Eye Stick on väsyneitä silmänympäryksiä viilentävä ja virkistävä silmänympärysvoide, joka on pakattu kätevään puikkoon. Kosteuttava silmänympärysvoide sisältää bambu-uutetta ja xylitolia, jotka hoitavat ja rauhoittavat silmänympärysihoa.

Viilentävä silmänympäryspuikko on täydellinen tuote virkistämään silmänalusia aamulla, minkä lisäksi se sopii erinomaisesti myös kosteuttamaan ja raikastamaan silmänympärysihoa päivän aikana.

  • Virkistävä silmänympäryspuikko
  • Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa
  • Auttaa vähentämään silmänympärysten turvotusta

Koko: 9 g

Käyttö

Levitä silmänympärysvoidetta suoraan puikosta silmänympärysiholle aamuisin ja iltaisin. Lisää silmänympäryspuikkoa päivän aikana halutessasi lisää kosteutusta ja virkistystä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.