Baby Foot

Gift Pack

Variantti

25,50 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 93659

Lopullinen alatunniste ;rds duo! Lahjapakkaus, jossa jalkakuorinta ja jalkavoide kotikäyttöön, joka antaa pehmeät ja sileät jalat. Sarja koostuu muovisista niittysukista (koko 36-45), jotka sisältävät geeliä luonnollisilla uutteilla ja hedelmähapoilla, sekä kosteuttavasta jalkavoiteesta sheavoilla. Baby Foot Exfoliation Peel ovat kuorivia sukkia, jotka poistavat hellästi iholta kuolleita ihosoluja jalkoja vain luonnollisten uutteiden ja hedelmähapon avulla. Kuivalle ja kovalle iholle jalat ja karvat poistetaan ilman viilaa tai höylää jättäen jalat pehmeiksi ja kosteutettuiksi.
Näin teet sen:
1. Pese ja kuivaa jalkasi ja ota muoviset sukat. Sulje muoviset sukat nilkkojen ympärillä mukana toimitetulla teipillä.
2. Käytä muovisukat 1 tunnin ajan. Käytä paria puuvillasukkia edullisesti; mukavuuden vuoksi.
3. Ota muovisukat pois ja pese jalkasi Ph-neutraalilla saippualla ja kuivaa pyyhkeellä.
Noin. 3-7 päivän kuluttua ihon uloin kerros irtoaa ja jalat alkavat hilseillä. Älä revi pois kuolleita ihosoluja väkisin, ota mahdollisesti jalkakylpy. Voi kestää jopa 2 viikkoa, ennen kuin hilseily loppuu ja silkkisen sileät jalat näkyvät, mikä voi vaihdella henkilöstä toiseen.
Toista hoito tarvittaessa, jopa 4 kertaa per päivä. . Ei suositella diabeetikoille, raskaana oleville tai imettäville.
Säännöllinen kosteuden saanti korjaa kuollutta ihoa ja varmistaa, että iho on pehmeä ja joustava. Siksi on hyvä tapa käyttää hyvillä aineilla rikastettua jalkavoidetta. Jalkavoidetta suositellaan käytettäväksi, JÄLKEEN kuorintaprosessi on valmis.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.