Linda Johansen Skincare

Body Luxe Gentle Hand Wash

Koko

29,50 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Kuiva iho
Kuiva iho

Kuvaus

Tuote: 96620

"Erityisesti vuonna 2020, kun pesimme käsiämme monta kertaa päivässä, ei saatavilla ollut riittävästi sellaisia koostumuksia, jotka todella puhdistavat kuivattamatta käsien ihoa – niinpä kehitin omani." Linda x
KOOSTUMUS
Tämä vaahtoava koostumus puhdistaa kädet perusteellisesti poistamatta niistä tarvittavia öljyjä. Sisältäen erittäin suojaavaa, antioksidanttista, ihoa rauhoittavaa hamppuöljyä, viilentävää ja rauhoittavaa aloe vera -uutetta ja pehmentäviä pro-B-vitamiineja tämä pesuaine auttaa kosteuttamaan puhdistaen samalla ja jättäen ihon kimmoisaksi ja kevyesti tuoksuvaksi.
KÄYTTÖTAPA
Tunnet käytännön! Kostuta kätesi puhtaalla juoksevalla vedellä, katkaise vesi, pumppaa pieni määrä ainetta käsiin ja vaahdota hyvin. Huuhtele ja viimeistele käsirasvalla.
ÄLÄ TINGI TÄSTÄ
Asiantuntijoiden mukaan käsiä on pestävä 20 sekunnin ajan, jotta kädet ovat todella puhtaat. Antaaksemme perspektiiviä Usain Bolt juoksi 200 metriä vuonna 2009 19,19 sekunnissa. Me sen sijaan haluamme ennemmin laulaa Dolly Partonin laulun, Jolene, kertosäkeen.
AVAINETUJA
• Kosteuttava käsienpesuaine
• Ravitseva ja hoitava
• Pehmeä, kevyt kukkaistuoksu
• 95 % luontaisista ainesosista

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.