Nõberu of Sweden

Beard Wash

Sandalwood
18,95 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 85228

Nõberu of Sweden Beard Wash on tehokas ja hellävarainen partashampoo, joka puhdistaa ja kosteuttaa sekä parran että ihon sen alla. Käytä partashampoota yhdessä parran hoitoaineen kanssa.


Käyttö: Lisää partashampoo märkään partaan ja hiero sormenpäilläsu vaahdoksi. Huuhdo partashampoo pois vedellä ja lisää hoitoainetta, jos tarpeellista.


Ominaisuudet: Nõberu of Sweden partashampoo on rikastettu arganöljyllä ja vihreällä teellä, jotta se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa parran alla.


Tuoksu: Valitse kolmesta tuoksusta:

  • “Sandalwood” on ylellinen ja aistikas tuoksu, joka sisältää santelipuun, nahkan ja myskin sävyjä.
  • ”Amber-Lime” on pirteä ja raikas tuoksu, joka sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä. "Amalfi" on pehmeä ja kesäinen tuoksu, jonka inspiraationa on Amalfin rannikko Italiassa. Tuoksussa on bergamottin, ruusun, laventelin, seetripuun ja oliivipuun sävyjä. Tämä on varma kesähitti!
  • ”Tobacco Vanilla” on pehmeän vaniljainen tuoksu, joka saa uusia sävyä ja lisää intensiivisyyttä käytön mukaan. Sisältää seuraavia tuoksuja. Alkutuoksut: Inkivääri, tupakan lehti, anisruoho, korianteri, vanilja. Keskituoksut: tupakan kukka, neilikka, muskottipähkinä, luumu, viikunapuu. Lopputuoksut: tupkkakasvi, tonka papu, puu, vanilja, kaakao.


KOKO: 130 ml

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.