Elemis

Elemis x Rixo Mother's Day Collection

Variantti

74,95 €
Odotuslistalle
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan

Kuvaus

Tuote: 106899

Perinteisen ruusukimppun sijaan hemmottele itseäsi tai läheistä tällä ihanalla kukkaisella lahjapakkauksella. Täydellinen lahja, joka koostuu ihonhoitosuosikeista, jotka antavat kaiken tarvitsemasi säteilevän, pehmeän ja kosteutetun ihon saamiseksi. Ihonhoitosuosikit tulevat arvostetun brittiläisen suunnittelijan RIXOn designpussukassa. Arvo: 120 Euro

Brittiläisellä ruusu-uutteella rikastettu Pro-Collagen Rose Cleansing Balm -puhdistusbalmi poistaa tehokkaasti meikin ja syväpuhdistaa ihon samalla pehmittäen ja kosteuttaen sitä.
Papaya Enzyme Peel on pehmeä kuorintavoide, jonka papaija- ja ananasentsyymit kuorivat hellävaraisesti paljastaen raikkaan, puhtaan ja kirkkaan ihon.
Pro-Collagen Rose Facial Oil on ylellinen kasvoöljy, jossa on brittiläistä ruusu-uutetta, joka vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä sekä rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.
Pro-Collagen Marine Cream on Elemiksen myydyin anti-age-voide, jonka on kliinisesti todistettu vähentävän ryppyjen ja juonteiden syvyyttä, lisäten ihon kimmoisuutta ja heleyttä.
 

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.