0 Ostoskori

Joululahjavinkkejä 2020


18 Tuotetta

Näin löydät täydelliset lahjat

Jos sinusta tuntuu, että sinulla on miljoona joululahjaa hankittavana, et ole yksin. Vie paljon aikaa ja energiaa juosta ympäri kaupunkia etsimässä paketteja koko perheelle. Onneksi meiltä Nordicfeeliltä löytyy jokaiselle jotakin ja paljon vinkkejä!

Anna meidän auttaa sinua

Edellä olemme huolellisesti valinneet lahjaehdotukset kaikille sinun läheisille ja rakkaille. Me Nordicfeelillä puhumme arjen luksuksen puolesta, sillä kyse enemmästä kuin tuotteista - tunteista, joita ei voi korvata. Arjen ylellisyydet tuovat iloa, ja sitä haluamme olla mukana tuomassa. Hemmottele niitä, jotka ovat sinulle tärkeitä, ehkäpä jollain sellaisella, mitä he harvoin suovat itselleen? Tee kaikki ostokset kerralla, samasta paikasta tehdäksesi vuoden jouluostokset helpoksi. Anna joulun olla aikaa, jota odotat mielihyvin, etkä stressaantuneena.

Kirjoita lista

Laadi ajan kanssa kunnon lista, mistä henkilö pitää. Se voi sisältää kaikkea tuoksuista, ruoista, kiinnostuksen kohteista ja mielipuuhista lähtien. Näiden kirjoittaminen voi helpottaa ideointia.

Mieti tarpeiden pohjalta

Mitä henkilö tarvitsee? Onko joku hänen lempituotteistaan loppu, tai puuttuuko joku osa kokoelmasta? Täydennä tarpeet suosikeilla! Tuntuuko siltä, että henkilöllä on jo kaikkea, tai hän voi ostaa kaiken haluamansa? Silloin ehkä tyylikäs ja käytännöllinen säilytysratkaisu voi olla hyödyllinen! Ehkä hänellä on puute ajasta? Siinä tapauksessa on paljon tuotteita, jotka säästävät aikaa.

Stalkkaa netissä

Ehkä henkilöllä on julkinen toivomuslista jossain? Jos ei, niin henkilön sosiaalisen median virrasta löytyy varmasti vinkkejä, ehkä hän on tykännyt useista tietyn merkin kuvista tai tietyistä sivuista. Siinäpä vihje.

Tee lahjasta merkityksellinen

Ota pohdinnan lähtökohdaksi jokin muisto, jotain mitä henkilö on sanonut tai mitä olette yhdessä kokeneet, ja lähde kehittämään ajatusta siitä eteenpäin. Voisiko näiden ja lahjan välille luoda jonkin yhteyden?

Inspiroidu meidän tuotteista ja joululahjavinkeistä miettiessäsi lahjoja!

Tuote on siirretty ostoskärryyn.