Säästöpakkaukset
Linda Johansen Skincare

Fight Pigmentation

Variantti

176,76 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Retinol
Retinol

Kuvaus

Tuote: C96605-96614-96616

Suurella osalla meistä on elämämme aikana pigmenttiläiskiä ja epätasainen ihonsävy. Se voi johtua muun muassa auringosta, hormoneista, raskaudesta tai aknearvista. Yksi dokumentoiduimmista aktiivisista ainesosista ihonsävyn tasoittamisessa ja vaurioituneiden solujen korjaamisessa on A-vitamiini.

Näiden kolmen tuotteen avulla saat A-vitamiinia kahdessa eri muodossa. A-vitamiinin muodoista perinteisin on retinoli. Retinolin tiedetään lisäävän solujen toimintaa ja saavan ihon tuntumaan pehmeämmältä. Voit itse helposti säätää vahvuutta itsellesi sopivaksi, ja näin hoitaa ikääntymisen merkkejä ja saada kiinteämmän, pehmeämmän ja hehkuvamman ihon.

Luxe Lift Brightening Serum ravitsee ja tukee ihon elastisuutta. Seerumi torjuu epätasaista pigmentaatiota, kuivuutta ja hienoja juonteita sekä parantaa solujen uudistumista.

Radiant Glow Skin Booster tasoittaa ihonväriä ja vähentää pigmenttiläiskiä. Antioksidantit suojaavat ja antavat hehkua. Voidaan sekoittaa muihin tuotteisiin – kuten seerumiin tai voiteeseen – tai käyttää yksinään.
 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.