Säästöpakkaukset
The Ordinary

Skin Care Trio

Mature Skin

Variantti

32,72 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Parabeeniton
Parabeeniton
Ikääntyvä iho
Ikääntyvä iho
AHA-syra
AHA-syra
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Retinol
Retinol

Kuvaus

Tuote: C54858-54870-54882

Tämä edistyksellisestä ihonhoidosta vaivatonta tekevä tuotesetti sisältää kaksi tuotetta, joiden avulla saat pitkäaikaista ja kattavaa hoitoa kasvojen iholle. Tuotesetti sopii erityisesti ikääntyvälle iholle.

 

Trio sisältää:

- Granactive Retinoid 2% Emulsion
- Hyaluronic Acid 2% + B5
- Caffein Solution 5% + EGCG

 

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion - Treatment

Stabiili koostumus jossa yhdistyy kaksi seuraavan sukupolven retinoidiaktiiviainetta:

a) 2%:n Granactive Retinoid -pitoisuus - liukenevan Hydroxypinacolone Retinoaten yhdiste (HPR). HPR on edistynyt retinoidin muoto, yksi retinoiinihapon esteri, joka suojaa ikääntymiseltä tehokkaammin kuin retinoli, retinyylipalmitaatti tai lähes mikään muu retinoidin muoto.

 

b) Puhtaan retinolin kapseloitu muoto tukee sekä Granactive Retinoidin kulkeutumista että tehoa.

 

Tuotteessa käytetyt retinoidin muodot on kehitetty vähentämään ärsytystä, jota saattaa usein esiintyä retinoidien käytön yhteydessä (mukaan lukien retinoli), sekä antamaan paremman ja näkyvämmän tuloksen ikääntymisen merkkien ehkäisyssä.

 

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 – Serum

seerumi sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka yhdessä uuden sukupolven hyaluronihappopolymeerin kanssa kosteuttavat ihoa sekä ihon pinnalta että syvävaikutteisesti. Ihosta tulee kosteutettu ja se näyttää täyteläiseltä ilman, että syvemmällä oleva kosteus vain nousisi ihon pinnalle. Seerumi sisältää lisäksi B5-vitamiinia, joka myös auttaa lisäämään ihon pinnan kosteutta.

 

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG – Serum

silmänympärysten hoitoon kehitetty seerumi, joka auttaa häivyttämään turvotusta ja tummuutta.

Silmänympärysseerumin kevyt koostumus sisältää runsaan pitoisuuden kofeiinia sekä vihreän teen lehdistä saatavaa, laadukasta Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) -aktiiviainetta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että molempien ainesosien käyttö iholla voi vähentää silmänympärysten rakenteellisista syistä johtumatonta turvotusta ja tummuutta.

 

Käyttö:

Levitä kasvojen iholle iltaisin Hyaluronic Acid 2% + B5 -hyaluronihapposeerumia. Levitä päälle vielä kosteusvoidetta. Huomio! Älä käytä retinoli- ja AHA-happotuotteita yhdessä Granactive Retinoid 2% Emulsion kanssa. 

Levitä Caffeine Solution 5% + EGCG tuotetta kaksi kertaa päivässä, aamuin ja illoin. Jos silmänympärysihosi on kuiva, voit käyttää seerumin päällä voidetta.

 

Iltarutiini:

Levitä kasvojen iholle iltaisin Granactive Retinoid 2% Emulsion -retinoliemulsiota. Käytä sitä vain kaksi kertaa viikossa ja lisää käyttökertoja ihon tottuessa tuotteeseen välttääksesi ihon ärtymistä ja hilseilyä. Jos ihosi reagoi tuotteeseen ärtymällä ja hilseilemällä, pidä muutama päivä taukoa tuotteesta. 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.