Säästöpakkaukset
The Ordinary

Skin Care Trio

Dry Skin

Variantti

25,02 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Kuiva iho
Kuiva iho
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Ceramider
Ceramider
Janoinen
Janoinen

Kuvaus

Tuote: C54870-54871-54874

Tämä edistyksellisestä ihonhoidosta vaivatonta tekevä tuotesetti sisältää kaksi tuotetta, joiden avulla saat pitkäaikaista ja kattavaa hoitoa kasvojen iholle. Tuotesetti sopii erityisesti kuivalle iholle. Antaa maksimaalista kosteutusta. Oikea kosteuspommi!

 

Trio sisältää:

- Hyaluronic Acid 2% + B5
- Natural Moisturizing Factors + HA
- 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil

 

Hyaluronic Acid 2% + B5 - kosteuttava koostumus erittäin puhtaista, kasviperäisistä hyaluronihapoista.

 

Kosteuttava koostumus sisältää erittäin puhdasta, vegaanista hyaluronihappoa (HA), joka voi sitoa itseensä vettä jopa 1000 kertaa painonsa verran. HA-molekyylin koko ratkaisee, kuinka syvälle ihoon se imeytyy. Koostumuksessa on matalan, keskimatalan ja korkean molekyylipainon hyaluronihappoa sekä seuraavan sukupolven HA-polymeerejä. HA-ainesosien yhteispitoisuus on 2%. Yhdistelmä kosteuttaa ihoa syvältä. B5-vitamiini vahvistaa ihon pinnan kosteutusta.

 

Natural Moisturizing Factors + HA - Syväkosteuttava päivävoide.

Luontaiset kosteustekijät (NMF) pitävät ihon pinnan suojattuna ja kosteutettuna. Ne koostuvat useista aminohapoista, rasvahapoista, triglyserideistä, ureasta, keramideista, fosfolipideistä, glyseriinistä, sakkarideista, natrium-PCA:sta, hyaluronihaposta ja monista muista ihossa luonnostaan esiintyvistä tekijöistä.

 

Tämä tuote on kosteuttava voide, joka ei tunnu rasvaiselta. Se auttaa ihoa parantamaan heikentyneitä NMF-tekijöitä. Tuote sisältää 11 aminohappoa, fosfolipidejä, alfa-/beta-/gammarasvahappoja, triglyseridejä, steroleja ja steroliestereitä, glyseriiniä, keramidin rakennusaineita, ureaa, sakkarideja, natrium-PCA:ta ja hyaluronihappoa. Tuote kosteuttaa välittömästi ja antaa pitkäkestoisia tuloksia jatkuvalla käytöllä.

 

100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil - Päivittäistä hoitoa hiuksille ja iholle.

Päivittäiseen ihon- ja hiustenhoitoon. Koostumus sisältää 100% marokkolaista arganöljyä, joka on saatu kylmäpuristamalla. Kylmäpuristus säilyttää öljyn rasvahappo-, vitamiini-, fenoli- (mukaan lukien kahvihappo) ja karoteenikoostumuksen. Arganöljyn pääasiallinen rasvahappokoostumus muodostuu öljyhaposta ja linolihaposta. Öljy parantaa ihon hyvinvointia ja vähentää ihon hilseilyä. Vahvistaa hiuksia ja antaa niille pehmeän kiillon.

 

Käyttö:

Käytä  Hyaluronic Acid 2% + B5-seerumia aamuin ja illoin. Tämän jälkeen levitä Natural Moisturizing Factors + HA-kosteusvoide. Tuntuuko iho vieläkin kuivalta? Sekoita joukkoon 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil-öljyä.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.