Swede

Woman Sensitive Lubricant

Variantti

12,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 99468

Woman Sensitive liukuvoide perustuu innovatiiviseen, vesipohjaiseen Aqua Comfort-koostumukseen, joka ei tahmaa ja on pitkäkestoinen. Se tuntuu täyteläiseltä ja silkkiseltä jättämättä jälkeä iholle käytön jälkeen. Se on pH-tasapainotettu ja eikä sisällä parabeenejä, glyseriiniä ja propyleeniglykolia, joita on normaalisti vesipohjaisissa liukuvoiteissa.

- Woman Sensitive sisältää useita luonnollisia aktiivisia aineosia, joilla on hoitava vaikutus vaginan herkällä alueella ja vähentävät ärsytystä ja kutinaa. Aloe Veralla on parantava vaikutus ja se sisältää glykoproteiineja - emättimen luonnollista kosteutusainetta. Pellavansiemenuutte on tehokas antioksidantti ja sisältää musiinia. Kamomillauute on hypoallerginen, tulehdusta vähentävä ja antiseptinen aine, joka lievittää ärsytystä. Pyrokonolamiini on fungisidi, joka estää hiivasieni-infektioita.

- Tämä mahtava liukuvoide on "must-have" jokaiselle naiselle, joka haluaa tuntea raikkauden ja nautinnon tunteen sekä vähentää ärsytystä ja epämukavuutta. Kehosi arvokkain alue ansaitsee vain parasta.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.