Nordicfeel

ZOE

Eau de Parfum
10,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vaniljainen
Vaniljainen
Manteli
Manteli
Kahvi
Kahvi
Omena
Omena
Sitruuna
Sitruuna
Bergamotti
Bergamotti
Jasmiini
Jasmiini
Tuberose
Tuberose
Iiris
Iiris
Ruusu
Ruusu
Appelsiinin kukka
Appelsiinin kukka
Tonka papu
Tonka papu
Keltainen
Keltainen
Santelipuu
Santelipuu
Kaakao
Kaakao
Vanilja
Vanilja
Muskottipähkinä
Muskottipähkinä
Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 99438

ZOE on lämmin ja sensuelli hajuvesi vahvalle naiselle, joka ei pelkää erottua joukosta. Tuoksu avautuu kultaisilla manteleilla, kahvilla ja raikkaalla omenalla, jotka kohtaavat tuoksun kukkaisen sydämen; kimaltelevan kimpun jasmiinia, ruusua ja appelsiininkukkaa. Kukkien makeutta tasapainottavat vanilja ja muskottipähkinä, jotka antavat tuoksuun mausteisen syvyyden. Tyylikäs, rohkea ja tasapainoinen, todellinen power woman -hajuvesi, jota ilman et halua olla.

Tuoksua kuvaillaan tyylikkääksi ja raikkaaksi arjen ylellisyydeksi, flirttailevaksi sekä kevyeksi ja ihanan pehmeäksi. Tämä hajuvesi sopii täydellisesti myös illanviettoon, kun haluat tihkua naisellista ylellisyyttä ja eksklusiivisuutta. Valmistaudu treffeille, illalliselle tai juhlaan ZOE:n viimeistelemänä.

ZOE on kehitetty yhteistyössä teidän, meidän arvostettujen asiakkaidemme, kanssa. Kutsuimme joukon asiakkaitamme kuulemaan, mitä he tarkalleen etsivät täydellisestä hajuvedestä, ja esiin tulleiden toiveiden perusteella olemme luoneet ZOE:n. Tuloksena on tuoksu, joka on sekä ylellinen että edullinen, ja olemme luoneet jokaisen yksityiskohdan rakkaudella. Hajuvesi valmistetaan perheomisteisessa tehtaassa Grassessa, Ranskassa. ZOE on maaginen tuoksu, jota tiedämme rakastavasi. Hajuvesi on täysin vegaaninen ja sisältää luonnollisia ainesosia.

  • Latvanuotit: manteli, kahvi, omena, sitruuna, bergamotti

  • Sydännuotit: jasmiini, tuberosa, iiris, ruusu, appelsiininkukka

  • Pohjanuotit: tonkapapu, meripihka, santelipuu, kaakao, vanilja, muskottipähkinä

 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.