RevitaLash

Tervetuloa RevitaLash Cosmetics -tuotemerkin sivuille. Kyseessä on maailman johtava silmäripsien, kulmakarvojen ja hiusten kauneudenhoitomerkki, jonka tuotteet perustuvat lääketieteellisiin, patentoituihin ja palkittuihin koostumuksiin. Tuotteet on suunniteltu erityisesti parantamaan, palauttamaan ja korostamaan naisten luonnollista kauneutta. RevitaLash Cosmetics on maailmankuulu ikonisesta silmäripsiravitsemuksesta, joka on edelleen ainoa markkinoilla, jonka on kehittänyt lisensoitu silmälääkäri.

RevitaLash Cosmeticsin tarina alkoi vuonna 2006 vain yhdellä tuotteella – RevitaLash Eyelash Care -tuotteella, joka syntyi tuotemerkin perustajan Dr. Brinkenhoffin rakastetun vaimon Gaylen inspiroimana hänen taistellessaan rintasyöpää vastaan. Ensimmäisen tuotteen kautta tuli koko joukko kauneudenhoitotuotteita, jotka on kehitetty huolellisesti hiusten, ripsien ja kulmakarvojen vahvistamiseksi. 

Nyt RevitaLash Cosmetics on jo 13 vuoden ajan ollut edelläkävijänä ripsienkaunistamiseen tarkoitettujen tuotteiden valmistajana. Tuotteiden suosio ja yrityksen kasvu ovat olleet vaikuttavia; tuotemerkin ensiluokkaisia tuotteita myydään nyt ympäri maailmaa – yli 60 maassa.