Hopeashampoot

Ylläpitääksesi viileän blondin hiusvärin, tarvitset hopeashampoon, joka poistaa ja neutralisoi keltaisia vivahteita hiuksissasi. Meidän valikoimastamme löydät hopeashampoita suosituilta merkeiltä kuten FudgeMaria Nila och Matrix.

38 Tuotteet
Kérastase
Blond Absolu
Bain Ultra-Violet Shampoo 250 ml
(2)
Fudge
Clean Blonde Violet-Toning Shampoo
250 ml
Olaplex
No 4P Toning Shampoo
250 ml
(1)
Maria Nila
Sheer Silver
Shampoo 350 ml
IDA WARG Beauty
Silver Shampoo
250 ml
Schwarzkopf Professional
Bc Color Freeze
Silver Shampoo 250 ml
(1)
Fudge
Clean Blonde Damage Rewind
Shampoo 250 ml
(1)
Maria Nila
Sheer Silver
Shampoo 1000 ml
Goldwell
Dualsenses Silver
Silver Shampoo 250 ml
Joico
Blonde Life Violet Shampoo
300 ml
Schwarzkopf Professional
Blondme
Cool Blondes Neutralizing Shampoo 300 ml
Antonio Axu
Silver Shampoo Vibrant Blue
300 ml
Evo
Platinum Blonde Toning Shampoo
250 ml
Björn Axén
Cool Silver
Shampoo 250 ml
L'Oréal Paris
Elvital Color Vive Silver Shampoo
200 ml
Matrix
So Silver Shampoo
300 ml
Fudge
Clean Blonde Everyday Shampoo
250 ml
Indy Beauty
Cool Blonde Silver Shampoo
250 ml
Evo
Platinum Blonde Toning Shampoo
30 ml
Fudge
Clean Blonde Everyday Shampoo
50 ml
Bumble & Bumble
Bb. Blonde Shampoo
250 ml
Schwarzkopf Professional
Bc Color Freeze
Silver Shampoo 1000 ml
HH Simonsen
Blonde Shampoo (Anti-Yellow)
250 ml
Matrix
Brass Off Shampoo
300 ml
(1)
Fudge
Clean Blonde Damage Rewind
Shampoo 50 ml
(1)
Fudge
Clean Blonde Damage Rewind
Shampoo 1000 ml
(21)
Fudge
Clean Blonde Violet Toning Shampoo
1000 ml
REF Stockholm
Cool Silver
Shampoo 285 ml
Paul Mitchell
Forever Blonde
Shampoo 250 ml
Schwarzkopf Professional
Goodbye Orange
300 ml
Schwarzkopf Professional
Goodbye Yellow
Neutralizing Wash Shampoo 300 ml
Vision Haircare
It's Silver
Silver Shampoo 250 ml
Matrix
Purple Shampoo
250 ml
(1)
Maria Nila
Sheer Silver
Shampoo 100 ml
Antonio Axu
Silver Shampoo Cool Purple
300 ml
Olaplex
Toning Conditioner Purple No.5P Blond Enhancer
No.5P Blond Enhancer 1000 ml
Olaplex
Toning Shampoo Purple
No.4P Blond Enhancer 1000 ml
(13)
Fanola
No Yellow
No-Yellow Shampoo 350 ml
Näyttää 48 38 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita

Hopeashampoot

Hopeashampoo on sinililaa pigmenttiä sisältävä shampoo, joka neutralisoi keltaisia sävyjä värjätyissä hiuksissa. Jotta voit ylläpitää kylmää vaaleaa hiusväriä, sinun täytyy käyttää oikeanlaisia tuotteita, jotka poistavat keltaisia vivahteita. Hopeashampoon avulla saat kylmän blondin hiusvärin säilymään kauniina pidempään. Värjätyt hiukset muuttuvat kellertäviksi ajan kuluessa, ja esimerkiksi aurinko ja uiminen edesauttaa tätä. Hiuksiin on kuitenkin helppo palauttaa niiden viileä ja raikas sävy, kun peset ne muutaman kerran hopeashampoolla. Hopeashampoo sopii myös harmaiden hiusten pesuun ja vahvistamaan niiden sävyä. Jos harmaat hiuksesi näyttävät elottomilta tai kuivilta, pesemällä ne hopeashampoon avulla näyttää hiustenvärisi uudelta ja raikkaalta. Valkoiset hiukset on myös mahdollista raikastaa hopeashampoon avulla! Koita pestä hiukset hopeashampoolla kaksi kertaa viikossa saadaksesi hiuksiin kauniin, viileän valkoisen sävyn. Kannattaa muistaa, että hopeashampoo ei värjää hiuksia vaan se poistaa epätoivottuja keltaisia vivahteita niistä. Osta siis hopeashampoo Nordicfeeliltä jo tänään!

Hopeashampoo ruskeille hiuksille

Myös monet brunetit haluavat pitää tummat hiuksensa viileän sävyisinä. Ruskeassa hiusvärissä on usein punaisia pigmenttejä, joita voi neutralisoida hopeashampoon avulla. Tummat tai ruskeat hiukset eivät ole siis este hopeashampoon käytölle, jos haaveilet viileän sävyisistä ruskeista hiuksista. Hopeashampoo poistaa lämpimiä, punaisia sävyjä ruskeissa hiuksissa. Älä unohda kuitenkaan hiusten kosteutusta hopeashampoon käytön jälkeen, sillä ne saattavat tuntua kuivilta ja karheilta kun olet käsitellyt ne hopeashampoolla.

Kuinka hopeashampoota käytetään

Hopeashampoota voi käyttää useamman kerran viikossa, tai vain silloin kun tarvitset. Kun huomaat, että hiuksesi näyttävät keltaisilta, tiedät että nyt on aika hopeashampoolle! Hopeashampoo poistaa keltaisen sävyn ja jättää hiuksiin viileän vivahteen. Shampoota sopii käyttää noin 1–3 kertaa viikossa, ja parhaan lopputuloksen saamiseksi voit käyttää myös hopeahoitoainetta. Hopeashampoo kuivattaa hiuksia ja tämän takia on erityisen tärkeää käyttää kosteuttavia ja hoitavia tuotteita yhdessä sen kanssa. Käytä hopeashampoota normaali shampoosi sijasta kerran viikossa. Se sisältää pigmenttejä, jotka voivat värjätä käsiäsi, joten muista käyttää kumihanskoja, kun levität hopeashampoon hiuksiisi.

Kuinka kauan hopeashampoon tulee vaikuttaa?

Hopeashampoon intensiivisyys ja lopputulos riippuu täysin siitä, kuinka kauan annat sen vaikuttaa. Jos haluat erittäin viileän lopputuloksen, anna shampoon vaikuttaa pidempään. Vaikutusaika vaihtelee myös eri tuotteiden kohdalla, joten lue tarkasti pakkauksen ohjeet ennen shampoon käyttöä.

Mikä hopeashampoo on paras?

Nordicfeelin valikoimasta löytyy paljon hyviä hopeashampoita fantastisin hinnoin! Meiltä löydät hopeashampoita, jotka sopivat eri hiustyypeille. Asiakkaidemme mielestä parhaat hopeashampoot tulevat merkeiltä kuten Fudge, Maria Nila, Björn Axén ja Fanola. Fanolan hopeashampoo on myös voittanut testipalkinnon.

Kokeile Fudge Hopeashampoota

Hopeashampoon fantastinen ainesosa on violetti pigmentti, jota niin Löwengripin ja Maria Nilan hopeashampoot sisältävät. Tämän pigmentin avulla saat keltaiset vivahteet hiuksistasi pois ja tilalle upean viileän sävyn. Kun peset hiuksesi Fanolan No Yellow Shampoolla, sinun tarvitsee vain tehdä näin: levitä shampoo tasaisesti hiuksiin, vaahdota ja anna vaikuttaa hetki. Tämän jälkeen huuhtele huolellisesti. Shampoopesun jälkeen käytä hopeahoitoainetta tai muuta kosteuttavaa hoitoainetta. Fudgen hopeashampoo pesee hiuksesi aivan yhtä tehokkaasti kuin normaali shampoo, jättäen ne raikkaiksi ja puhtaiksi.