29 Tuotteet
(1)
Sense of Youty
Gua Sha Rose Quartz
1 pcs
(1)
Sense of Youty
Skin Roller
Sense of Youty
Facial Cooling Globes
Sense of Youty
Eye Massage Roller
Rose Quartz
-70%
Sense Of Beauty
100% Organic Cotton And Bamboo Buds
200 pcs
Meraki
Konjac Sponge Black
6 g
Sense of Youty
Blackhead Tool
Meraki
Konjac Sponge White
6 g
Sanzi Beauty
Gua Sha
White Jade 1 pcs
Starskin
Skin Iron Face Rose Quartz
1 pcs
(2)
Tweezerman
No Slip Skin Care Tool
Holika Holika
Magic Tool Dual Head Cotton Swabs
200 pcs
(1)
Holika Holika
Magic Tool Bubble Maker
Starskin
Artist FX Complete Set
Rose Quartz & Jade Stone 1 pcs
Flawless
Contour
Facial Roller & Massager
M Picaut Swedish Skincare
Cupping Therapy For Face & Body
MASHH
Duo Mask Brush
Sanzi Beauty
Gua Sha
Rose Quartz 1 pcs
Meraki
Konjac Sponge Green
6 g
Sanzi Beauty
Sculpt Gua Sha
White Jade 1 pcs
Sanzi Beauty
Sculpt Gua Sha
Rose Quartz 1 pcs
FAQ Swiss
Silicone Cleaning Spray
60 ml
Florence by Mills
Silicone Face Mask Brush
Starskin
Skin Iron Body Rose Quartz
1 pcs
Starskin
Skin Iron Face Jade
1 pcs
NIOD
Stainless Steel Spoon for Jars
Natalie
Gua Sha
90 g
Banila Co
Clean It Zero Spatula Set
1 pcs
Silkemyk
Gua Sha Set
Pink
Näyttää 48 29 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita

Ihonhoitovälineet

Iho-ongelmat

Sinulle, jolla on jonkunlainen iho-ongelma, voi olla tärkeää täydentää ihonhoitorutiiniasi ylimääräisellä tuotteella, joka auttaa pääsemään eroon ongelmastasi. Meiltä löydät paljon tuotteita erilaisiin tarkoituksiin. Meiltä löytyy tuotteita muun muassa iholle, joka kärsii aknesta, kuivumisesta tai pintakuivuudesta, ekseemasta, ruusufinneistä ja monista muista ongelmista. Täältä löydät jopa tuotteet jotka sopivat juuri sinun ihotyypillesi! Meidän erikoistuotteemme tulevat monilta eri tuotemerkeiltä kuten Exuviance, Dermalogica, Babor, Foreo, Filorga ja Sensai.

Akne, finnit & näppylät

Tuotevalikoimastamme löytyy täsmällisiä hoitoja muun muassa akneen ja finneihin. Tällainen tuote levitetään ongelma-alueelle kerran tai muutaman kerran päivässä ja annetaan vaikuttaa. Niiden ainesosat vähentävät epäpuhtauksia ja poistavat kuolleet bakteerit iholta mahdollistaen puhtaan ja raikkaan ihon. Erikoishoitoja, jotka levitetään suurelle alueelle kasvoissa, käytetään tarvittaessa.

Aknen aiheuttamat arvet

Onko sinulla ongelmia löytää kotikonsteja aknen aiheuttamien arpien hoitoon? Nämä voiteet luovat toivoa aknen aiheuttamien arpien ja pigmenttien poistoon sekä silottavat ihoa happojen avulla. Tuotteet voivat jopa parantaa ihon jossa on aknearpien aiheuttamia kuoppia. Muut täydentävät tuotteet jotka auttavat aknen hoidossa ovat esimerkiksi Foreon valohoito. Tämä on tehokas hoitomuoto, jonka tarkoitus on aiheuttaa sykähtelyä iholla, jonka tarkoitus on puolestaan eliminoida finnejä ja ehkäistä bakteerien leviämistä. Riippuen aknen laadusta, tuotetta käytetään vaihtelevan ajan.

Käsittele laajentuneet ihohuokoset sekä mustapäät

Meiltä löytyvät työkalut mustapäiden ja finnien poistoon. Mustapäiden puristamisen sijaan, nämä tuotteet auttavat pääsemään eroon mustapäistä eroon ilman riskiä, että bakteerit leviävät ihoon sormien kautta mustapäitä puristettaessa. Valikoimastamme löytyvät myös erikoistuotteita jotka soveltuvat laajentuneiden ihohuokosten hoitoon Nämä ovat syväpuhdistavia ja ihohuokosia supistavia tuotteita jotka rauhoittavan ihoa.

Yleisvoide, tehovoide & säävoide

Me tarjoamme jopa yleisvoiteita jotka auttavat lievittämään ihonärsytyksiä. Nämä tuotteet rauhoittavat ihoa sekä suojaavat kuivaa ihoa. Nämä tuotteet ovat täydellisiä sinulle, joka tarvitset jotakin erityisen kosteuttavaa. Erityisesti nämä tuotteet soveltuvat käytettäväksi kuivassa ja kylmässä ilmastossa tai ilmastossa, jossa on hyvin tuulista. Yleisvoidetta voi käyttää moneen tarkoitukseen, esimerkiksi kutinaan, ärtyneeseen ihoon, auringonpolttamiin sekä ihon kuivumiseen. Vähennä ihon kuivumista rasvaamalla ihoa esimerkiksi kyynärpään, polven, jalkapohjien, huulien, kynsinauhojen sekä käsien alueilta syväkosteuttavalla yleisvoiteella. Yleisvoiteita voi käyttää hyvin kuiviin ja herkkiin kohtiin koko vartalolla. Sopii täydellisesti joka tilanteeseen ja kannettavaksi käsilaukussasi!

Maksaläiskät ja vanhuuden tuomat juovat

Maksaläiskien hoitaminen kotona voi olla hankalaa, jos ei ole varma, mitä tuotteita sinun tulisi käyttää. Olemme lajitelleet sinulle tuotteet jotka sopivat maksaläiskien hoitoon kasvoissa. Maksaläiskien takana voi olla monia syitä: raskaus, ehkäisymenetelmien käyttö, auringon aiheuttamat vauriot sekä vitamiininpuute. Maksaläiskien ja muiden pigmenttihäiriöiden hoito voidaan suorittaa kasvoissa käyttäen niihin erikoistuneita tuotteita, jotka sopivat juuri sinulle. Tuotteet sisältävät usein ihoa kuorivia ainesosia jotka uusivat ihoa ja tasoittavat tummia täpliä. Iho saa yhtenäisemmän ja kirkkaamman sävyn. Pigmenttihäiriöistä ja maksaläiskistä eroon pääseminen voi viedä aikaa, joten ole kärsivällinen!

Anti-age erikoistuotteet

Sinulle, jolla on kauniit linjat ja rypyt, löytyy useita eri tuotteita joita käyttää. Tarjolla on muun muassa pehmentäviä täyteaineita, joissa on käytetty hyalurinohappoa, joka sitoo kosteutta iholla sekä tasoittaa ihoa. Useat tuotteemme sisältävät retinolia, joskus kutsutaan nimellä A-vitamiini. Tämä ainesosa ulottuu aina ihon syvimpiin kerroksiin asti ja joka muuttuu matkalla ihon pintakerroksiin A-vitamiinihapoiksi. Tehokas hoito hyvin yksinkertaisesti!