0 Ostoskori

bareMinerals Skinsorials Pure Plush Deep Cleansing Foam 120 ml

24,95 €
Osta
Löytyy varastosta Valmis lähetettäväksi tänään
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Skinsorials 120 ml bareMinerals Kasvojen puhdistus

Ihotyyppi Kaikki ihotyypit
Koko Keskikoko
Tuotetyyppi Vaahto
Volume Pure Plush Deep Cleansing Foam 120ml
Elvytä ihoasi silkinpehmeällä vaahdolla joka kerta kun peseydyt. Voidemainen koostumus poistaa meikin ja epäpuhtaudet ja jättää jälkeensä ihanan greipin tuoksun. Sisältää seljaa, rosmariini-uutetta ja mineraalirikasta merisuolaa joka tekee ihosta erityisen puhtaan, raikkaan, eläväisen ja pehmeän.
Dermatologisesti testattu.

Amerikkalaisella riippumattomalla klinikalla tehty tulos paljasti, että 100% naisista jotka ottivat osaa ja käyttivät Pure Plush Gentle Deep Cleansing Foam- vaahtoa kokivat, että tuote puhdisti ihon yhden käyttökerran jälkeen. 98% naisista oli sitä mieltä, että Pure Plush Gentle Deep Cleansing Foam poisti epäpuhtauksia. 96% naisista oli sitä mieltä, että Pure Plush Gentle Deep Cleansing Foam sai ihon näyttämään virkeämmältä. "Luonnolliset tuoksut" jotka perustuvat riippumattomaan amerikkalaiseen tutkimukseen jonka testiryhmässä oli 101 naista.

Käyttö: Käytä aamuin ja illoin. Levitä herneen kokoinen määrä ainetta märällä iholle. Hiero niin, että tuote vaahtoutuu. Huuhtele lämpimällä vedellä. Pese kahdesti poistaaksesi meikin ja epäpuhtaudet. Voidaan käyttää myös silmänympäryksiin.
Katso lisää vastaavia kuin Skinsorials

Suosittelu

Tuote on siirretty ostoskärryyn.