Bulldog

Oil Control Face Scrub

Koko

8,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Mattapinta
Mattapinta
Syväpuhdistava
Syväpuhdistava
Rasvoittuva iho
Rasvoittuva iho

Kuvaus

Tuote: 67809

92-prosenttisesti luonnollisia ainesosia sisältävä miesten kasvokuorinta sisältää kestävästi tuotettua hiiltä ja se syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti kuorimalla. Tuote on suunniteltu vähentämään liiallista rasvaisuutta ja parantamaan ihon ulkonäköä. Se sisältää myös taikapähkinää, kukkivaa pensasta, jota on perinteisesti käytetty ihonhoidossa sen huokosia supistavan vaikutuksen vuoksi.

Me Bulldogilla uskomme laadukkaiden tuotteiden tuottamiseen, joissa luonnosta peräisin olevien ainesosien todellinen potentiaali avautuu.
•Oil Control -sarjan tuoksu on 100 % luonnollinen eteeristen öljyjen sekoitus.
•Vegaaninen.
•Tuotteen pakkaus sisältää vähintään 62 % kierrätettyä kuluttajamuovia (PCR) ja vähintään 27 % kasvipohjaista biomuovia uusiutuvasta sokeriruokoraaka-aineesta. 

Käytä puhdistuksen jälkeen ylläpitämään ihon rakennetta ja valmistelemaan ihoa kosteutusta ja hoitoa varten. Suosittelemme Face Scrub -kuorintaa 2–3 kertaa viikossa.

Kastele kasvot lämpimällä vedellä.
Purista pieni määrä kasvojen kuorinta-ainetta puhtaisiin sormenpäihin ja hiero se varovasti ihoon välttäen silmien ympärysaluetta.
Huuhtele hyvin lämpimällä vedellä.
Ihosi on nyt kuorittu ja valmis hyvään ja tarkkaan parranajoon tai kosteuttavien tuotteiden, kuten Oil Control Moisturiser -tuotteen, levittämiseen.

Käytä Bulldogin kasvokuorintaa kuivalle ja rasvaiselle iholle sekä sekaiholle enintään 3 kertaa viikossa puhdistaaksesi ja poistaaksesi kuollutta ja kuivaa ihoa.

Bulldog suosittelee ihonhoitorutiinia, joka koostuu kasvojen puhdistuksesta, kasvojen kuorinnasta ja kosteusvoiteesta.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.