Huxley

Cream; Glow Awakening

Koko

33,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Luomu
Luomu
Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Salicylsyra
Salicylsyra
Niacinamide
Niacinamide
AHA-syra
AHA-syra
Pigmenttimuutoksia
Pigmenttimuutoksia

Kuvaus

Tuote: 74259

Huxley Secret of Sahara Cream; Glow Awakening

Huxley Secret of Sahara Cream; Glow Awakening -kosteusvoide tuo iholle tehokasta kosteutusta ihoa heleyttävällä koostumuksellaan. Kosteusvoide sisältää mm. antioksidanttista kaktusviikunan siemenöljyä sekä sameaa ihoa kirkastavaa glutationia, niasiiniamidia ja bisabololia.

Iholle vaivatta levittyvä kosteusvoide tuo kasvoille välittömästi kosteutetun tunteen ja sen pitkäjaksoinen käyttö auttaa tekemään ihosta tasaisemman sävyisen.

  • Kirkastava kosteusvoide
  • Kaikille ihotyypeille
  • Antioksidanttinen koostumus
  • Syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä kosteusvoidetta puhdistetulle kasvojen iholle aamuin illoin. Käytä kasvovoisetta yhdessä Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It -kasvoveden ja Huxley Secret of Sahara Essence; Brightley Ever After -seerumin kanssa saadaksesi parhaan hoitovaikutuksen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.