Silmänrajauskynä

Rajaa silmät ja katseesi avautuu aivan uudella tavalla. Silmänrajaukseen löytyy valtavia määriä erilaisia tuotteita ja koostumuksia. Kokeile ja löydä suosikkisi. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään.


Silmänrajauskynä

Rajaa silmät ja katseesi avautuu aivan uudella tavalla. Silmänrajaukseen löytyy valtavia määriä erilaisia tuotteita ja koostumuksia. Kokeile ja löydä suosikkisi. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Minkä tyyppinen eyeliner on paras?

Se mikä eyeliner sinun tulisi valita, riippuu paljon siitä millaisen jäljen haluat saada sillä aikaan. Jos sinulla on elastinen iho silmien ympärillä ja haluat luoda erittäin suoran linjan, usein märkä eyeliner sopii paremmin. Se saa helposti aikaan terävän linjan. Jos sinulla sen sijaan on ryppyjä silmien ympärillä ja haluat mieluummin sameamman linjan, jolla saa kauniin varjostuksen, tuolloin kynä on parempi valinta. Märän ja kuivan eyelinerin välisen valinnan lisäksi on myös muita ominaisuuksia, joista valita. Tarjolla on esimerkiksi vedenkestäviä, kohlkyniä sekä inliner-kyniä. Eyelinereita on myös lukuisia muitakin värejä, kuin vain mustia. Jos haluaa luoda vaikutelman suuremmista silmistä, käytetään usein valkoista kynää ripsien sisäpuolella. Jos olet jo hyvin tottunut käyttämään eyelineria, voit myös valita eyelinerin, jossa itse väri on juoksevaa, jolloin kastat siihen irtokynän, jonka avulla levität sen. Valittavana on myös eyelinereita, jotka sopivat täydellisesti vasta-alkajille, kuten L'oréal Paris´n Super Liner Black'n'Sculpt tai Maybellinen Master Precise Eyeliner.

Eyelinerin käytössä harjoittelu on kaiken A ja O. Ei ole mahdollista onnistua ensimmäisellä kerralla niin hyvin kuin meikkitaiteilijat. Aloita kokeilemalla eri muotoja ja vaihtoehtoja kunnes löydät haluamasi lookin. Uskalla kokeilla eri värejä. Musta on tietysti klassinen väri ja sopii mihin lookiin tahansa, mutta voi olla hauskaa kokeilla jotain muutakin, kuten sinistä, joka korostaa oranssinruskeita silmiä. Tai jos sinulla on siniset silmät, voit satsata kontrastiväriin, esimerkiksi kultaan tai oranssiin.

Hyviä vinkkejä ennen aloittamista

Eyelinerin käyttö voi olla hankalaa, mutta seuraamalla vinkkejämme tulet varmasti oppimaan nopeasti. Ensin sinun tulee valita minkä tyyppisen eyelinerin haluat -geelieyeliner luo useimmiten pehmeämpiä muotoja, kun taas juoksevalla eyelinerilla saat helpommin suoria ja selkeitä linjoja. Jotta linjoista tulisi mahdollisimman suorat, kannattaa olla asennossa, jossa kädet voivat nojata johonkin, joten asetu mieluusti pöydän ääreen. Käytä riittävää nopeutta, sillä liian hidas työskentely johtaa usein huteraan jälkeen. Jos et ole meikkitaiteilija, kannattaa mieluummin edetä lyhyin vedoin kuin yhdellä pitkällä sipaisulla. Toivottavasti sait käyttökelpoisia vinkkejä!

Tuote on siirretty ostoskärryyn.