Yves Saint Laurent

L’homme Edt

60 ml + Asb 50 ml

Variantti

69,95 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 109165
HEMMOTTELE ITSEÄSI KULLALLA
Saitko kutsun? Juhlista joulua upeimmalla tavalla. Valmistaudu viettämään joulua säihkyvän joulukuusen alla. Löydä paikkasi aivan uudella jouluaterialla ja hemmottele itseäsi ylellisimmillä lahjaseteillä. Laita musiikki rohkeasti kovemmalle. Hemmottele itseäsi kultaisella sesongilla ja juhli YSL-tyyliin.
Tämä ylellinen lahjapakkaus on valmistettu 100-prosenttisesti vastuullisesti hoidetuista metsistä saatavasta kartongista (FSCTM-sekoitus). Pakkauksen sisältö: L'Homme Eau de Toilette 60 ml ja L'Homme aftershave balm 50 ml. Käytä uudelleen tai kierrätä.
L'HOMME EDT
L'HOMME YVES SAINT LAURENT on ultramaskuliininen, elegantti, hienostunut ja kallisarvoinen. Tämä alkuperäinen Eau de Toilette on tarkoitettu miehille, joiden vetovoima ja luonnollinen karisma eivät jää koskaan huomaamatta. Hän on cool ja vapaa ja asettaa omat sääntönsä urbaaniin ja moderniin maailmaan. Tuoksu houkuttelee aistikkailla puuvivahteilla, bergamotilla ja valkopippurilla ja vie sinut varovasti inkivääriesanssin, orvokinlehtien ja basilikankukan terävään tuoksuun. Pohjatuoksussa on syviä juuria sekä vetiveriä, tonkapapua ja setripuuta sisältävä mausteinen tuoksu.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.