0 Ostoskori

JOPA 25% ALE HIUSTUOTTEISTA

Toimitusaika

Arkipäivisin pyrimme lähettämään paketit samana arkipäivänä. Jos olet tehnyt tilauksen illalla tai viikonloppuna, pyrimme pakkaamaan ja lähettämään tilauksesi seuraavana arkipäivänä. Ruuhka-aikoina, kuten Black Fridaynä tai joulukuun aikana, voi pakkauksessa mennä pidempään. 
 

Lähetämme tilauksia Postitse ja Budbee-kotiinkuljetuksella. Postin noutopisteisiin lähetettävien tilausten kulkua voi seurata Posti.fi-osoitteessa. Postin noutopisteisiin lähetettävien pakettien  arvoitu toimitusaika on kokonaisuudessaan 3-5 arkipäivää. Postin kotiinkuljetuksella toimitettavien lähetysten arvioitu toimitusaika on 2-4 arkipäivää. 

Budbee-kotiinkuljetuksella toimitettavien lähetysten arvioitu toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää. Budbee-kotiinkuljetus on tällä hetkellä käytössä pääkaupunkiseudulla ja tulee automaattisesti yhdeksi toimitusvaihtoehdoksi, mikäli palvelu on tarjolla asiakkaalle. 


Jos joudumme tilaamaan tuotteen tavarantoimittajaltamme voi toimitusaika olla pidempi, mutta ilmoitamme tästä sivuillamme. Tällaisessa tilanteessa sinulla kuluttajana on aina oikeus purkaa kauppa ilman kustannuksia jos et hyväksy uutta toimitusaikaa. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme info@nordicfeel.fi.
 

Huomioithan, että emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.