Toimitusaika

Arkipäivisin pyrimme lähettämään paketit samana päivänä tai viimeistään tilausvahvistuksessa ilmoitettuna ajankohtana. Jos olet tehnyt tilauksen illalla tai viikonloppuna, pyrimme pakkaamaan ja lähettämään tilauksesi seuraavana arkipäivänä tai viimeistään tilausvahvistuksessa ilmoitettuna ajankohtana. Ruuhka-aikoina, kuten Black Fridaynä tai joulukuun aikana, voi pakkauksessa mennä pidempään.

Lähetämme tilauksia Postin toimipisteen, Postin kotiinkuljetuksen sekä Budbee-kotiinkuljetuksen ja Budbee Boxin kautta. Postin noutopisteisiin lähetettävien tilausten kulkua voi seurata Posti.fi-osoitteessa. Postin noutopisteisiin lähetettävien pakettien arvoitu toimitusaika on kokonaisuudessaan 2-3 arkipäivää. Postin kotiinkuljetuksella toimitettavien lähetysten arvioitu toimitusaika on 2-3 arkipäivää. 

Budbee-kotiinkuljetuksella toimitettavien lähetysten arvioitu toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää. Voit seurata tilausta puhelimella reaaliajassa, sillä Budbee lähettää sinulle seurantalinkin. Kotiinkuljetus tapahtuu arkisin klo 17-18 välillä.

Pääkaupunkiseudulla toimivan Budbee Box -palvelun arvioitu toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää. Voit seurata tilausta puhelimella reaaliajassa, sillä Budbee lähettää sinulle seurantalinkin. 


Jos joudumme tilaamaan tuotteen tavarantoimittajaltamme voi toimitusaika olla pidempi, mutta ilmoitamme tästä sivuillamme. Tällaisessa tilanteessa sinulla kuluttajana on aina oikeus purkaa kauppa ilman kustannuksia jos et hyväksy uutta toimitusaikaa. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme info@nordicfeel.fi.
 

Huomioithan, että emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.