0 Ostoskori

Toimitukset

Kuinka pakettini toimitetaan?

Lähetämme paketit Postin kautta ja voit seurata tilauksesi kulkua Posti.fi-osoitteessa. Postin seurantakoodi alkaa toimimaan noin 1-3 päivän kuluessa paketin lähettämisestä.

Pakettisi toimitetaan joko suoraan postilaatikkoosi tai postin noutopisteeseesi  2-6 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Tämä edellyttää, että postin kulkuun ja pakettien toimitusaikoihin ei vaikuta muut ulkoiset tekijät.

Tällä hetkellä emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Huomioithan, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa pakettien toimitukseen. Olemme ottaneet 8.11. käyttöön väliaikaiseksi toimitustavaksi myös PostNordin. Muutoksesta ja lakosta johtuen pakettien seurannassa saattaa ilmetä haasteita.

Kuinka voin seurata pakettini kulkua?

Lähetämme paketit Postin kautta ja voit seurata tilauksesi kulkua Posti.fi-osoitteessa. Postin seurantakoodi alkaa toimimaan noin 1-3 päivän kuluessa paketin lähettämisestä.

Koska tilaukseni lähtee varastoltanne?

Lähetämme paketit Postin kautta ja arvioitu toimitusaika on noin 2-6 arkipäivää.

Arkipäivisin pyrimme lähettämään paketit samana arkipäivänä. Jos olet tehnyt tilauksen illalla tai viikonloppuna, pyrimme pakkaamaan ja lähettämään tilauksesi seuraavana arkipäivänä. Ruuhka-aikoina, kuten Black Fridaynä tai joulukuun aikana, voi pakkauksessa mennä pidempään. 

Huomioithan, että emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Pakettini on vaurioitunut matkalla, mitä teen?

Joskus paketit valitettavasti voivat vaurioitua matkalla. Jos huomaat kotona, että pakettisi vaikuttaa vaurioituneen kuljetuksessa, otathan paketista kuvan ja lähetät sen asiakaspalveluumme info@nordicfeel.fi.

Jos huomaat jo pakettia hakiessa pakkauslaatikon vaurioituneen, on parempi, että jätät paketin hakematta ja annat sen palautua meille. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme lähettää tilauksesi uudestaan.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.