0 Ostoskori

JOPA 25% ALE HIUSTUOTTEISTA

Toimitukset

Kuinka pakettini toimitetaan?

Voit valita mieluisan toimitustavan verkkokauppamme kassalla. Lähetämme tilauksia Postitse ja Budbee-kotiinkuljetuksella. Postitse lähetettyjen tilausten kulkua voi seurata Posti.fi-osoitteessa.

Postin noutopisteisiin lähetettävien pakettien seurantakoodi alkaa toimia noin 1-3 arkipäivän kuluessa paketin lähettämisestä ja tilauksen arvoitu toimitusaika on kokonaisuudessaan 3-5 arkipäivää.

Postin kotiinkuljetuksella toimitettavien lähetysten arvioitu toimitusaika on 2-4 arkipäivää. 

Mikäli tilauksen toimitustavaksi on valittu Budbee-kotiinkuljetuspalvelu, on tilauksen arvioitu toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää.

Arvioidut toimitusajat edellyttävät, että postin kulkuun ja pakettien toimitusaikoihin eivät vaikuta muut ulkoiset tekijät.

Tällä hetkellä emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

 

Kuinka voin seurata pakettini kulkua?

Postin noutopiste
Kun tilauksesi on käsitelty ja pakattu, saat sähköpostiisi sen seurantanumeron. Voit seurata tilauksesi kulkua Postin verkkosivuilta. Tavallisesti tilaus on perillä asiakkaalla Postin antaman arvion mukaan 3-5 arkipäivässä.

Postin kotiinkuljetus
Voit seurata lähetyksen saapumista OmaPosti-sovelluksella. Arvioitu toimituspäivä näkyy sovelluksessa. Voit valita toivomasi toimituspäivän ja ajankohdan vastaanottamasi tekstiviestin avulla. Tavallisesti kotiinkuljetus on perillä asiakkaalla Postin antaman arvion mukaan 2-4 arkipäivässä.

Budbee kotiinkuljetus
Voit valita toivomasi toimituspäivän ja ajankohdan vastaanottamasi tekstiviestin avulla. Kotiinkuljetus tapahtuu arkisin klo 17-18 välillä. Toimitus tapahtuu noin 2-4 arkipäivän sisällä tilauksen lähdettyä varastoltamme. Voit seurata tilausta puhelimella reaaliajassa, sillä Budbee lähettää sinulle seurantalinkin.

Koska tilaukseni lähtee varastoltanne?

Postitse lähetettävien tilausten arvioitu toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää.

Postin kotiinkuljetuksella lähetettävien tilausten arvioitu toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää.

Budbee-kotiinkuljetuksella lähetettävien tilausten arvioitu toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää.


Arkipäivisin pyrimme lähettämään paketit samana arkipäivänä. Jos olet tehnyt tilauksen illalla tai viikonloppuna, pyrimme pakkaamaan ja lähettämään tilauksesi seuraavana arkipäivänä. Ruuhka-aikoina, kuten Black Fridaynä tai joulukuun aikana, voi pakkauksessa mennä pidempään. 

Huomioithan, että emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Pakettini on vaurioitunut matkalla, mitä teen?

Joskus paketit valitettavasti voivat vaurioitua matkalla. Jos huomaat kotona, että pakettisi vaikuttaa vaurioituneen kuljetuksessa, otathan paketista kuvan ja lähetät sen asiakaspalveluumme info@nordicfeel.fi.

Jos huomaat jo pakettia hakiessa pakkauslaatikon vaurioituneen, on parempi, että jätät paketin hakematta ja annat sen palautua meille. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme lähettää tilauksesi uudestaan.

Mikä on Budbee?

Budbee on verkkokauppojen käyttämä nopea ja kätevä kotiinkuljetuspalvelu. Budbee toimittaa tilauksen kotiovellesi asti. Voit valita toivomasi toimituspäivän ja ajankohdan vastaanottamasi tekstiviestin avulla. Kotiinkuljetus tapahtuu arkisin klo 17-18 välillä. Toimitus tapahtuu noin 2-4 arkipäivän sisällä tilauksen lähdettyä varastoltamme. Voit seurata tilausta puhelimella reaaliajassa, sillä Budbee lähettää sinulle seurantalinkin. Budbee-kotiinkuljetus on ilmainen ostaessasi 50 eurolla, muulloin  kotiinkuljetuksen hinta on vain 4,90€. Palvelu on tällä hetkellä käytössä pääkaupunkiseudulla ja tulee automaattisesti yhdeksi toimitusvaihtoehdoksi, mikäli palvelu on tarjolla asiakkaalle. 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.