0 Ostoskori

LÄHES KAIKKI HIUSTENHOITO 20% ALE

Toimitukset

Kuinka pakettini toimitetaan?

Lähetämme paketit Postin kautta ja voit seurata tilauksesi kulkua Posti.fi-osoitteessa. Postin seurantakoodi alkaa toimimaan noin 1-3 päivän kuluessa paketin lähettämisestä.

Pakettisi toimitetaan joko suoraan postilaatikkoosi tai postin noutopisteeseesi  2-6 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. 

Budbee-kotiinkuljetuspalvelun arvioitutoimitusaika on noin 2-4 arkipäivää. 

Arvioidut toimitusajat edellyttävät, että postin kulkuun ja pakettien toimitusaikoihin eivät vaikuta muut ulkoiset tekijät.

Tällä hetkellä emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

 

Kuinka voin seurata pakettini kulkua?

Lähetämme paketit Postin kautta ja voit seurata tilauksesi kulkua Posti.fi-osoitteessa. Postin seurantakoodi alkaa toimimaan noin 1-3 päivän kuluessa paketin lähettämisestä.

Koska tilaukseni lähtee varastoltanne?

Lähetämme paketit Postin kautta ja arvioitu toimitusaika on noin 2-6 arkipäivää.

Arkipäivisin pyrimme lähettämään paketit samana arkipäivänä. Jos olet tehnyt tilauksen illalla tai viikonloppuna, pyrimme pakkaamaan ja lähettämään tilauksesi seuraavana arkipäivänä. Ruuhka-aikoina, kuten Black Fridaynä tai joulukuun aikana, voi pakkauksessa mennä pidempään. 

Huomioithan, että emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Pakettini on vaurioitunut matkalla, mitä teen?

Joskus paketit valitettavasti voivat vaurioitua matkalla. Jos huomaat kotona, että pakettisi vaikuttaa vaurioituneen kuljetuksessa, otathan paketista kuvan ja lähetät sen asiakaspalveluumme info@nordicfeel.fi.

Jos huomaat jo pakettia hakiessa pakkauslaatikon vaurioituneen, on parempi, että jätät paketin hakematta ja annat sen palautua meille. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme lähettää tilauksesi uudestaan.

Mikä on Budbee?

Budbee on verkkokauppojen käyttämä nopea ja kätevä kotiinkuljetuspalvelu. Budbee toimittaa tilauksen kotiovellesi asti. Voit valita toivomasi toimituspäivän ja ajankohdan vastaanottamasi tekstiviestin avulla. Kotiinkuljetus tapahtuu arkisin klo 17-18 välillä. Toimitus tapahtuu noin 2-4 arkipäivän sisällä tilauksen lähdettyä varastoltamme. Voit seurata tilausta puhelimella reaaliajassa, sillä Budbee lähettää sinulle seurantalinkin. Budbee-kotiinkuljetus on ilmainen ostaessasi 50 eurolla, muulloin  kotiinkuljetuksen hinta on vain 4,90€. Palvelu on tällä hetkellä käytössä pääkaupunkiseudulla ja tulee automaattisesti yhdeksi toimitusvaihtoehdoksi, mikäli palvelu on tarjolla asiakkaalle. 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.