Luokat
Suodatin

Toimitukset

Kuinka pakettini toimitetaan?

PostNord toimittaa pakettisi joko suoraan postilaatikkoosi tai postin noutopisteeseesi jopa 7 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, edellyttäen että postin kulkuun ja pakettien toimitusaikoihin ei vaikuta muut, toimituksia mahdollisesti viivästyttävät, ulkoiset tekijät.

Huomioithan, että emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Haluan seurata pakettini kulkua.

Lähetämme pakettisi PostNordin kautta. Voit seurata pakettiasi klikkaamalla suurta oranssia painiketta seuraa pakettisi kulkua asiakaspalvelun aloitussivulla. Suoraan postilaatikkoon toimitettavat tilaukset lähetetään ilman lähetystunnusta.

Koska tilaukseni lähtee varastoltanne?

Tilaukset, jotka tehdään arkipäivisin ennen kello 18:00 lähetetään yleensä saman päivän aikana. Jos olet tehnyt tilauksesi illalla tai viikonloppuna, tilauksesi pakataan ja lähetetään seuraavana arkipäivänä. Jos tuote täytyy ensin tilata tavarantoimittajaltamme saattaa toimitusaika pidentyä. Ilmoitamme tästä sivullamme.

Pakettini on vaurioitunut matkalla, mitä teen?

Joskus paketit valitettavasti voivat vaurioitua matkalla. Jos huomaat kotona, että pakettisi vaikuttaa vaurioituneen kuljetuksessa, ota ensin yhteyttä paketin noutopaikkaan ja tämän jälkeen asiakaspalveluumme info@nordicfeel.fi.

Jos huomaat jo pakettia hakiessa pakkauslaatikon vaurioituneen, on parempi, että jätät paketin hakematta ja annat sen palautua meille. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme lähettää tilauksesi uudestaan.