Toimitukset

Kuinka voin seurata pakettini kulkua?

Postin noutopiste
Kun tilauksesi on käsitelty ja pakattu, saat sähköpostiisi sen seurantanumeron. Voit seurata tilauksesi kulkua Postin verkkosivuilta. Tavallisesti tilaus on perillä asiakkaalla Postin antaman arvion mukaan 2-3 arkipäivässä.

Postin kotiinkuljetus
Voit seurata lähetyksen saapumista OmaPosti-sovelluksella. Arvioitu toimituspäivä näkyy sovelluksessa. Voit valita toivomasi toimituspäivän ja ajankohdan vastaanottamasi tekstiviestin avulla. Tavallisesti kotiinkuljetus on perillä asiakkaalla Postin antaman arvion mukaan 2-3 arkipäivässä.

Budbee-kotiinkuljetus
Voit valita toivomasi toimituspäivän ja ajankohdan vastaanottamasi tekstiviestin avulla. Kotiinkuljetus tapahtuu arkisin klo 17-18 välillä. Toimitus tapahtuu noin 2-4 arkipäivän sisällä tilauksen lähdettyä varastoltamme. Voit seurata tilausta puhelimella reaaliajassa, sillä Budbee lähettää sinulle seurantalinkin.

Budbee Box

Voimassa pääkaupunkiseudulla. Tämä vaihtoehto tulee automaattisesti esiin postinumeron mukaan. Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Voit seurata tilausta puhelimella reaaliajassa, sillä Budbee lähettää sinulle seurantalinkin.

Koska tilaukseni lähtee varastoltanne?

Postitse lähetettävien tilausten arvioitu toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää.

Postin kotiinkuljetuksella lähetettävien tilausten arvioitu toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää.

Budbee-kotiinkuljetuksella lähetettävien tilausten arvioitu toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää.


Arkipäivisin pyrimme lähettämään paketit samana päivänä tai viimeistään tilausvahvistuksessa ilmoitettuna ajankohtana. Jos olet tehnyt tilauksen illalla tai viikonloppuna, pyrimme pakkaamaan ja lähettämään tilauksesi seuraavana arkipäivänä tai viimeistään tilausvahvistuksessa ilmoitettuna ajankohtana.. Ruuhka-aikoina, kuten Black Fridaynä tai joulukuun aikana, voi pakkauksessa mennä pidempään. 

Huomioithan, että emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Pakettini on vaurioitunut matkalla, mitä teen?

Joskus paketit valitettavasti voivat vaurioitua matkalla. Jos huomaat kotona, että pakettisi vaikuttaa vaurioituneen kuljetuksessa, otathan paketista kuvan ja lähetät sen asiakaspalveluumme info@nordicfeel.fi.

Jos huomaat jo pakettia hakiessa pakkauslaatikon vaurioituneen, on parempi, että jätät paketin hakematta ja annat sen palautua meille. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme lähettää tilauksesi uudestaan.

Mikä on Budbee?

Budbee on verkkokauppojen käyttämä nopea ja kätevä kotiinkuljetuspalvelu. Budbee toimittaa tilauksen kotiovellesi asti. Voit valita toivomasi toimituspäivän ja ajankohdan vastaanottamasi tekstiviestin avulla. Kotiinkuljetus tapahtuu arkisin klo 17-18 välillä. Toimitus tapahtuu noin 2-4 arkipäivän sisällä tilauksen lähdettyä varastoltamme. Voit seurata tilausta puhelimella reaaliajassa, sillä Budbee lähettää sinulle seurantalinkin. Budbee-kotiinkuljetus on ilmainen ostaessasi 50 eurolla, muulloin kotiinkuljetuksen hinta on vain 4,90€. Budbee Box -palvelu on tällä hetkellä käytössä pääkaupunkiseudulla ja tulee automaattisesti yhdeksi toimitusvaihtoehdoksi, mikäli palvelu on tarjolla asiakkaalle. Vaihtoehto on ilmainen yli 49,90€ arvoisen oston yhteydessä, pienempien ostojen yhteydessä hinta 4,90€. Arvioitu toimitusaika Budbee Box -vaihtoehdossa on 2-4 arkipäivää.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.